Ingen vet varifrån de kom eller när de först dök ner i vår del av den universella oceanen. Väldigt få har hört talas om dem. De flesta har däremot dagligen kontakt med deras väl kamuflerade övernattningsstugor. De finns runt omkring oss. Alltid. De lever på de små elektroniska vågor som skapas när varelser på, i & runt vår planet tänker. De få som hört talas om dem, vet inget mer om dem än att de faktiskt finns. Ingen vet hur de färdas. Om det egentligen är de & inte vi som skapar ideer, myter & konstighet. Att det är de som kanske t o m är kreativitet. Bara detta enda: När de för en stund stannar upp, får sig en enkel espresso & kanske tar en liten nap eller en större map – ja då befinner de sig i RöstBrevLådorna.
Finns de större delen av tiden i våra huven? Eller kanske i en 5:e dimension? Surfar de på radiovågor? Äter de radioaktivitet likt vi äter kikärtor? Är de svamparnas herrar? Har de kvalster till boskap? Eller riddjur?

Skulle livet upphöra om de fick för sig att planeter som XZ11793 var 3vligare ock alla, i en enda hord, drog dit för att aldrig mera återvända till TellUs?
Kanske skulle vi då reduceras till att bli så förvånade ock tystnlåtna som de svampar, vars herrar de möjligen äro? Forskar de möjligen här för att vinna kunskap om hur ett samhälle ska byggas? Eller inte? Är det isåfall oss eller svamparna de utforskar? Eller ozonlagret? Äter de kanske ozon till espresson? Har de kanske redan i detta nu en egen blog, en egen topdomän? Dör de någonsin? Begravs de då i pyramider eller i pyreneerna? Är lilla Py deras ledare? Föredrar de ljus eller mörker? Eller förstår de inte en sådan fråga, då de ställer sig helt likgiltiga (i pyramiden) inför en så banal upplevelse? Ej ögon, ej svansar, ej mjältar hava de… De bara låter det ske… Ett, två, 3… Nä, nu är det dags för T.

created & © by: Mr Z 0801
 

  Z